Bersama dengan kawan aku Spencer, kami decide nak cuba Burger King Ayam Tandoori selepas tengok iklan mereka di Facebook. Uniknya dengan promosi ini, dia adalah Buy 1 Free 1. So dengan harga RM10, korang dapat 2 burger Ayam Tandoori.

Dan ianya bukan set tau. Its ala-carte. Korang nak air, order asing! Burger dia takde la besar mana, dan takde la kecil sangat pun. Ini aku tunjuk saiz Whopper dengan Ayam Tandoori untuk korang nampak beza saiz dia.

Bila makan first byte tu pun, dapat rasa kesedapan ayam tandoori dia. Rasa pedas sikit je, memang flavour tandoori dia cukup power. Warna ayam tandoori tu merah-merah, dan tak nampak berminyak pun.

Aku betul2 rasa berbaloi beli burger tandoori ni, sebab rasa dia sedap, harga pun ngam! Sepanjang habiskan burger tu, dia punya rasa tandoori tu dah melebihi rasa bun, rasa sos & sayur yang ada sekali dalam tu.

Yes memang dalam gambar mungkin nampak kecil, tapi habis makan satu burger, memang kenyang. Full. Kami beli Fries & Minuman secara asing sebab set Ayam Tandoori ni ala-carte sahaja.

Burger King, you did a great job with this burger. Sungguh sedap & sangat berbaloi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here