Royal Belum Tasik Temenggor

0
Korang nak pergi cuti tapi tak tahu nak pergi cuti dimana and nak buat apa? Takpe jangan risau, hari ini saya nak recommend anda satu tempat ni, iaitu - Royal Belum Tasik...
Atv kemensah

Ride ATV di ATV Adventure Park, Kg. Kemensah

0
Dalam artikel ini aku nak review ATV Kemensah yang ada di Kg. Kemensah, Selangor..Kali pertama aku naik kenderaan jenis ATV, masuk ke dalam hutan, & jumpa air terjun..Kalau korang duduk KL, agak...

Memancing Udang di Sungai Perak

0
📍Sungai Perak, Teluk Intan.Pengalaman ikut abg Budin, memancing udang di Sungai Perak, Teluk Intan..Aku sblm tu pernah pergi mancing ikan di laut, tapi ni first ikut trip mancing udang kat sungai. Kami...

Memancing di Kolam Ikan LS, Banting

0
📍Kolam Ikan LS (Pulau Carey), Banting.🏷 RM100/orang, 2 jam..Tempat ni jauh di pedalaman Banting, tu first time aku pergi kolam mancing dlm hidup aku. Selain kolam mancing ikan tu, ada juga beberapa...

Stay connected

49,348FollowersFollow
16,900SubscribersSubscribe

Recent posts

Random article