Bermalam di Dusun Bonda – Resort Popular Dengan “Glamping” Style Dia!

0
Dusun Bonda โ€“ Satu resort yang biasa aku dengar orang pergi utk aktiviti company trip atau family day. Tapi biasa kita dengar resort2 ni kat Pahang kan, tapi Dusun Bonda ni ada di Batang Kali,...

Hulo Hotel + Gallery – Hotel Untuk Peminat Painting & Arts

0
๐Ÿ“ @thehulohotel , Bukit Bintang KL.๐Ÿ  Superior King Room.๐Ÿท RM56/night @agoda.Kalau korang ni peminat paintings dan arts, mesti suka dengan hotel ni. Hulo hotel ni adalah boutique hotel, maksudnya hotel yang kecil tapi ada keunikan...

Riccarton Capsule Hotel Review

0
๐Ÿ“ Riccarton Capsule Hotel, KL๐Ÿ  Single Capsule๐Ÿท RM37/night @agoda.Booking dgn @agoda ,harga RM37 satu malam, memang berbaloi sebab korang dapat experience baru. Takde la selesa sangat, tapi boleh get excited dengan environement dia..Dalam pod tu...

Stay connected

52,459FollowersFollow
18,400SubscribersSubscribe

Recent posts

Random article