the hideout glamping

Glamping Tepi Sungai, The Hideout

0
Untuk korang yang tak faham dengan terma Glamping, ianya bermaksud berkhemah dengan kemudahan-kemudahan asas & selesa. Maksudnya kita berkhemah tapi siap ada kipas, makanan yang cukup, khemah...

Bermalam di Dusun Bonda – Resort Popular Dengan “Glamping” Style Dia!

0
Dusun Bonda – Satu resort yang biasa aku dengar orang pergi utk aktiviti company trip atau family day. Tapi biasa kita dengar resort2 ni kat Pahang kan, tapi Dusun Bonda ni ada di Batang Kali,...

The Waterway Villa Bentong – Review, Price & Pengalaman Saya

1
Hi semua, sebelum ini korang mesti ada baca review aku pasal stay di Dusun Bonda atau Club Med Cherating, so dalam post ni aku nak share pengalaman stay di salah satu resort...

Hotel RM1000/Malam – Club Med Cherating (Hotel Review)

0
📍 Club Med, Cherating, Pahang🏠 Superior room🏷 RM1,000++/night.Aku stay kat hotel ni tahun 2016. Hotel paling mahal yg aku pernah stay. Club Med ni adlh satu franchise hotel/resort yg akan offer korang...
lexis-hibiscus-port-dickson

Hotel RM1,000/malam – Lexis Hibiscus Hotel

0
📍 Lexis Hibiscus Port Dickson🏠 Panorama Pool Villa🏷 RM1000/night.Hotel ni aku pernah stay 2 kali. Dan ini hotel kedua paling mahal pernah duduk. Dia agak jauh dr bandar, kalau korang xde...

Hulo Hotel + Gallery – Hotel Untuk Peminat Painting & Arts

0
📍 @thehulohotel , Bukit Bintang KL.🏠 Superior King Room.🏷 RM56/night @agoda.Kalau korang ni peminat paintings dan arts, mesti suka dengan hotel ni. Hulo hotel ni adalah boutique hotel, maksudnya hotel yang kecil tapi ada keunikan...

Riccarton Capsule Hotel Review

0
📍 Riccarton Capsule Hotel, KL🏠 Single Capsule🏷 RM37/night @agoda.Booking dgn @agoda ,harga RM37 satu malam, memang berbaloi sebab korang dapat experience baru. Takde la selesa sangat, tapi boleh get excited dengan environement dia..Dalam pod tu...

Stay connected

49,348FollowersFollow
16,900SubscribersSubscribe

Recent posts

Random article