The Waterway Villa Bentong – Review, Price & Pengalaman Saya

1
Hi semua, sebelum ini korang mesti ada baca review aku pasal stay di Dusun Bonda atau Club Med Cherating, so dalam post ni aku nak share pengalaman stay di salah satu resort...

Hotel RM1000/Malam – Club Med Cherating (Hotel Review)

0
📍 Club Med, Cherating, Pahang🏠 Superior room🏷 RM1,000++/night.Aku stay kat hotel ni tahun 2016. Hotel paling mahal yg aku pernah stay. Club Med ni adlh satu franchise hotel/resort yg akan offer korang...
lexis-hibiscus-port-dickson

Hotel RM1,000/malam – Lexis Hibiscus Hotel

0
📍 Lexis Hibiscus Port Dickson🏠 Panorama Pool Villa🏷 RM1000/night.Hotel ni aku pernah stay 2 kali. Dan ini hotel kedua paling mahal pernah duduk. Dia agak jauh dr bandar, kalau korang xde...

Stay connected

49,348FollowersFollow
16,900SubscribersSubscribe

Recent posts

Random article